Om oss

Välkommen till en värld där passionen för choklad blir till en levande upplevelse. KungsholmensChoklad.se grundades med en vision om att dela kärleken till chokladens rika och mångsidiga värld. Vi började vår resa i hopp om att skapa en samlingspunkt för chokladentusiaster i hjärtat av Stockholm, där kvalitet och kunskap står i centrum.

Möt vårt team, kärnan i vår verksamhet. Emma Johansson är vår huvudchokladprovare. Med över ett decenniums erfarenhet från chokladindustrin och ett skarpt sinne för detaljer, leder Emma våra chokladprovningar med expertis. Hennes insikter i chokladens komplexitet och hennes förmåga att förmedla detta till våra gäster, gör varje provning till en oförglömlig upplevelse.

Intill henne står Karl Andersson, vår chokladinköpare och produktexpert. Karl har rest världen runt för att hitta de allra finaste kakaobönorna och mest innovativa chokladmakarna. Han har ett brinnande intresse för att hitta nya smaker och chokladvarianter som vi stolt kan presentera i vårt sortiment.

Tillsammans tar Emma och Karl med dig på en resa genom chokladens värld, där varje provsmakning öppnar upp dörrar till nya sensationer. Vår butik online och våra lokala event erbjuder möjligheter att utforska och förkovra sig i chokladens konst. Låt oss bli din guide i sökandet efter den perfekta chokladupplevelsen.