Sidan startar upp

Vi på Kungholmenschoklad.se är glada att meddela att sidan nu är ”live” och helt enkelt kommer att fyllas på med innehåll så fort som möjligt. Vi vill att det ska bli en sida där man som besökare kommer tillbaka för att se vilka nya chokladbitar som vi hittat på nätet.

Något som kanske inte alltid är enkelt att hitta och vi kommer att göra allt vi kan för att det ska bli innehåll som ni som sagt kommer att uppskatta och tycka om. Innehåll som kan förgylla ert liv.

Det är målet som vi på Kungsholmenschoklad.se kommer att försöka nå med varje artikel eller inlägg som vi publicerar. Skulle man vilja komma i kontakt med oss för att ge oss tips om olika fantastiska sidor eller tjänster som finns på nätet så kan man använda sig av våran kontaktsida för detta.

Allting som vi tycker verkar vara bra är något som vi kommer att skriva om och lägga upp på sidan. Däremot så får man vara beredd på att det kan ta lite tid innan en artikel kommer upp då vi redan har ett schema upplagt med de guldkorn vi hittar innan vi ens fått upp sidan som vi vill skriva om.

Men som sagt så kan man alltid kontakta oss för att ge oss tips om saker och ting som vi kan skriva om.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *