En chokladbit inom lånebranschen

Att det finns gott om jämförelsetjänster på nätet för att kunna hitta det lånet som har den lägsta kostnaden är inte något nytt. Det finns gott om sådana tjänster som man kan hitta om man bara söker efter smslån eller låna pengar.

Det som däremot skiljer sig lite med den här sidan är att de nu har lanserat i ett annat land än Sverige vilket inte är så vanligt. För den som är lite insatt så är det självklart Loansmart.se som artikeln handlar om och för er som inte känner till sidan så är det en jämförelsetjänst både för smslån och privatlån.

Vi har däremot hört att de snart även kommer att börja jämföra kreditkort och sparkonton så att det mer ska bli en finansiell portal än enbart en jämförelsetjänst för lån och krediter.

Något som vi verkligen ser framemot.

Men nu har Loansmart.se även lanserat i Spanien och det är något vi inte trodde skulle hända då det som sagt inte är så vanligt. De skriver även att de är intresserade av att lansera i flera andra länder och det verkar som de redan har förberett sig på att inom kort lansera i Nederländerna.

För att läsa hela artikeln klicka på länken nedanför:

https://loansmart.se/loansmart-blir-internationellt/


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *